Vinderup
Kleinsmedie

Stål altaner

Vinderup Kleinsmedie

Stål altaner bygges på specialmål

Hos Vinderup Kleinsmedie i Vinderup bygger vi stål altaner, efter unikke ønsker, til alle typer kunder i Holstebro, Skive og hele landet. Vi beskæftiger os med stål altaner. Vi har siden da, hjulpet mange kunder med at få konstrueret og bygget altaner i stål, på særlige mål til byggeri og industri. 

Hos os producerer vi selv alt på vores egen maskinfabrik, hvilket gør os i stand til at imødekomme vores kunders høje krav og forskellige ønsker. 

Af samme grund holder vi os løbende opdateret på de nyeste krav, således at vi kan tilbyde vores kunder nogle de bedste, mest robuste og holdbare stål altaner på markedet.

Få bygget stål altaner til konkurrencedygtige priser

Som et kvalitetsbevidst smedefirma leverer vi altid et højt serviceniveau og er meget omhyggelige og præcise i udførelsen af vores stålaltaner. 

​Vores primære kunder ligger inden for industri- og byggesektoren, hvor vi fungerer som underleverandør til et væld af firmaer, der værdsætter den høje kvalitet, vi er i stand til at levere. 

God service, kvalitet og dialog i øjenhøjde er nogle af vores vigtigste værdier, hvilke vi bestræber os på at leve op til og forbedre hver eneste dag.​ 

Hos os kan du få bygget stålaltaner efter eget ønske til en konkurrencedygtig pris. Vi har desuden kapacitet til at kunne levere i store partier, hvis dette efterspørges. Vi tilbyder også ståltrapper og trappegælender.

Står du og skal bruge stålaltaner til et byggeprojekt, er vi garant for at levere til din store tilfredshed.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 24 23 33 51 eller send en e-mail til niels@vinderup-kleinsmedie.dk

I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.