Vinderup
Kleinsmedie

Stål gelænder

Vinderup Kleinsmedie

Trappegelænder designet på bestilling

Skal du bruge et helt unikt trappegelænder til et byggeprojekt, er vi hos Vinderup Kleinsmedie i Vinderup specialister i at designe trappegelænder på bestilling til alle former for firmaer i Holstebro, Skive og hele landet. 

​Nøgleordene for vores virksomhed er god service, høj kvalitet og nærværende kundekontakt. Sådan skaber vi de bedste resultater til vores kunder. 

Vi fungerer som underleverandør til industrien og er fulgt med udviklingen i forhold til forespørgsler og krav i forhold til kvalitet. Derfor er vi et godt valg, hvis du skal have bygget et helt unikt trappegelænder til dit byggeri.

Vi bygger også gangbroer i høj kvalitet

Med mange års erfaring i branchen har vores forretning naturligt nok udviklet sig, i takt med vores kunder. 

Vi bygger stadig masser af trappegelændere, men der er også kommet andre projekter til, da vi tilpasser os markedet og imødekommer vores kunders ønsker. 

Derfor bygger vi også helt unikke gangbroer til industrien, på særlige mål, så kunden kan få den konstrueret, til at passe til projektet.​ 

Vi er meget kompetente smede, der arbejder med stor faglig integritet. Derfor kan du være helt sikker på, at kvaliteten altid er i højsædet, så du får et flot slutprodukt, du bliver glad for. Vi tilbyder også ståltrapper, stålaltaner og generale stålkonstruktioner.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 24 23 33 51 eller send en e-mail til niels@vinderup-kleinsmedie.dk

I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.