Vinderup
Kleinsmedie

Stål konstruktioner

Vinderup Kleinsmedie

Stål konstruktioner designes efter eget ønske

Har du brug for en kompetent og professionel smed, til at designe og bygge unikke stålkonstruktioner efter eget ønske? Hos Vinderup Kleinsmedie i Vinderup, nær Holstebro har vi bygget helt særlige stålkonstruktioner af forskelligartet karakter, til et væld af kunder i Holstebro, Skive og hele landet, inden for byggeri og industri.

Vi er en kvalitetsbevidst virksomhed, der sætter en ære i at hjælpe og servicere vores kunder, efter bedste evne.

​Vi bygger hele vores eksistensgrundlag på god service, kvalitet og et tæt forhold til vores kunder. Sådan skaber vi de klart bedste resultater, som indfrier kundernes forventninger. Skal du have designet solide og holdbare stålkonstruktioner, er vi den rette til opgaven.

Professionel underleverandør af stål konstruktioner

Hos Vinderup Kleinsmedie fungerer vi udelukkende som underleverandør. Vi konstruerer og bygger stål konstruktioner på forespørgsel fra entreprenører, der efterspørger nogle helt unikke stål konstruktioner til deres byggeprojekter – både små og store.

Der stilles hele tiden nye krav til holdbarhed, sikkerhed og ikke mindst kvalitet, når det kommer til stålkonstruktioner. Derfor følger vi kontinuerligt med udviklingen og tilpasser os markedet, så vi kan imødekomme de krav, der også stilles fra kundernes side. 

Har du et forestående projekt, hvor der skal anvendes nogle helt særlige konstruktioner i stål, er vi parate til at løfte opgaven. Vi tilbyder også stål trapper, stål altaner og trappegelænder.

Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser

Da vi er en velrenommeret virksomhed, lever vi af glade og tilfredse kunder. To af de væsentligste faktorer er høj kvalitet og konkurrencedygtige priser. 

​Hos os, får du ganske enkelt hvad du beder om, til en skarp pris, og som der holder. Har du brug for en kompetent smed til at hjælpe dig i mål med et projekt, hører vi gerne fra dig.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 24 23 33 51 eller send en e-mail til niels@vinderup-kleinsmedie.dk

I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.