Vinderup
Kleinsmedie

Stål trapper

Vinderup Kleinsmedie

Stål trappe i høj kvalitet og unikt design

Har du brug for at få bygget en helt særlig stål trappe efter nogle specifikke mål, er vi specialister, der kan hjælpe dig med dit projekt

Vi servicerer alle typer firmaer, inden for industri og byggeri i Holstebro, Skive og hele landet, hvor vi har en primær rolle, som underleverandør til forskelligartede byggeprojekter.

Vores store force ligger i unikke konstruktioner i stål, hvilket vi mestrer til perfektion. Skal du have bygget en ståltrappe, tager vi gerne en indledende snak med dig om dine behov, krav og ønsker til den endelige konstruktion. Vi er af den klare overbevisning, at god service, høj kvalitet og et nærværende kundeforhold giver de bedste resultater for begge parter.

Unik stål trappe til en konkurrencedygtig pris

Hos Vinderup Kleinsmedie i Vinderup tilbyder vi en særdeles lukrativ og konkurrencedygtig pris på en unik stål trappe, der produceres på forespørgsel. 

Hos os er alle ordrer velkomne, da vi både er i stand til at levere enkelte trapper i stål, samt store partier og udendørs trapper.

Vi er en fleksibel virksomhed, der kan opskalere vores produktionsapparat betragteligt, således at vi kan imødekomme store ordrer til industrien.

Vi er ydermere et velrenommeret smedefirma, der er kompetente helt ud til fingerspidserne. Vi er alle veluddannede og har mange års egenhændig erfaring med at rådgive og bygge solide ståltrapper. 

Lad os høre om dine tanker, så vi kan hjælpe dig med at få bygget din trappe.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 24 23 33 51 eller send en e-mail til niels@vinderup-kleinsmedie.dk

I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.